Organisatie

Kinderdagverblijf Het Kabouterhuis is een particulier kinderdagverblijf dat gerund wordt door Eveline Trap en Erica Nijhof. Het kinderdagverblijf heeft een verticale groep, dit houdt in dat baby’s en peuters in dezelfde groep zitten, zo leren ze met elkaar rekening te houden. Dit heb je ook in een thuissituatie. Er mogen maximaal 12 kinderen bij ons opgevangen worden, er wordt op gelet dat de verdeling van leeftijd gemengd is.

Naast Eveline en Erica zijn er ook professionele parttimers die bij ons werken. Opgelet wordt dat van de leiding één iemand de hele dag aanwezig is. Ons kinderdagverblijf voldoet aan de eisen die door de gemeente gesteld zijn.

Dit zijn wij

EVELINE TRAP & ERICA NIJHOF
EVELINE TRAP & ERICA NIJHOFEigenaren KDV
Wij vinden het belangrijk, dat een kind zich veilig en vertrouwd bij ons voelt, dat ze zich thuis voelen: Het is onze taak hiervoor te zorgen. Naast Eveline en Erica zijn er ook professionele parttimers die bij ons werken. Wij kijken er erg naar uit om ook voor uw kind een veilige en gezellige omgeving te zijn, waar uw kind zich thuis voelt.

Doelstelling

Algemeen

Wij willen aan kinderen een huiselijke sfeer bieden, zodat de kinderen zich bij ons thuis en geborgen voelen en zich zo goed mogelijk kunnen ontplooien. Bij Het Kabouterhuis staat het kind centraal en niet de reden waarom het kind opvang nodig heeft. Wij voeren geen speciaal wervingsbeleid om bepaalde doelgroepen te bereiken.

Pedagogisch doelstelling t.a.v. de ouders

Opvoeding is een gedeelde verantwoording van het kinderdagverblijf en de ouders. Een goede samenwerking met ouders is een voorwaarde voor het goed functioneren van uw kind in ons kinderdagverblijf.

Pedagogische ontwikkeling ten aanzien van het kind

– Het scheppen van een omgeving waar het kind zich veilig en geborgen voelt
– Kinderen leren omgaan met anderen, respect hebben voor elkaar
– Kinderen deskundige leiding geven
– Kinderen een aanvulling op de opvoeding thuis geven

WAT OUDERS ZEGGEN

“Bij het Kabouterhuis durf ik mijn kind met een gerust hart achter te laten. Het is een fijne omgeving waarin mijn kind zich goed kan ontwikkelen!”

CHELSEY FREEMAN

“De huiselijke sfeer sprak mij en mijn man erg aan. Hierdoor krijgt onze dochter meer ruimte om zichzelf te zijn.”

AGNES NOWAK

STEL JE VRAAG

Mocht je een vraag hebben over Kinderdagverblijf het Kabouterhuis of een keertje willen komen kijken, vul dan onderstaand formulier in of bel ons en we helpen je graag verder.